Saturday, July 27, 2013

Drum drumuri

Asa..In lumile stranii toate sint stranii, e logic..Iubirile, pasiunile, gindurile, fiintele..Tot ce e imaginabil a fi..Pina si visurile..Ciudatul devine cotidian, si cotidianul, la rindul lui, devine un fel de a fi..Ne transformam toti, fie ca vrem, sau nu, in lucuitori stranii..
Cred ca azi nu ne mai mira nimic..La cite vedem sau auzim..Ne-a cuprins straniul, din toate directiile.. Probabil ca ne automatizam si robotizam accelerat..E o technologie plina de date peste tot..Actionam reactiv fara sa intelegem, si avem in noi o eficienta de masini..Blocam trairi, si traim haotic, in limitele unui timp din ce in ce mai concentrat..Nu stim, nu ne pasa, nu simtim, doar raspundem irational..Clacam intre abisuri, si ne extaziem privind clisee..Avem constiinte anihilate, si manifestari robotic-eficiente..
De cind sint pe planeta asta am acumulat tone de dezgusturi..Mi-e sila de stilurile si metodele folosite..Si mi-e sila de cretinii pe care a trebuit sa-i suport..
Dar, se pare ca lumea cauta eficienta, in felul ei..Asa cum o intelege..Pentru ca inca nu am ajuns la nivelul in care doar visul autentic sa conteze..Oricare ar fi el..Mai e ceva drum pina acolo..Mai asteptam..

No comments:

Post a Comment