Monday, October 21, 2013

Portretul iubirii

La ce sint bune iubirile, cele adevarate? Pentru ca ne fac vulnerabili, si amorfi..Si in iubire ai stari de extaz, beat-itudine, zbor, si plutire..Devii imponderabil..Si indiferent la toate celelalte..Un fel de betie, doar ca altfel, si fara alcool, sau alte substante..E bine..
Daca ar fi sa vizualizezi iubirea, cam cum ar fi? Cum ar arata? Femeie sau copil? Imbracat/a cum? Sau dezbracat/a, cum? Ce fel de gesturi, atitudini, body language? Miscari languros-lascive, sau sportiv-vioaie?
Cre'ca daca ar fi s-o descriu eu ar arata jalnic:)) Ca o tanti cersetoare care cinta fals, si priveste crucis.. Clar..Slaba, si, citeodata cu un umor negru..Imbracata in cirpe prafuite, si care se mai si incrunta la trecatori..La unii le pune piedica, la altii se strimba, mai da coate in coaste, palme, mai un pumn in cap cind si cind..E costeliva, dar loveste foarte bine..Cind iti da una te face ko pentru cel putin o saptamina..Are antrenament, desi nu pare, atunci cind o vezi ca-ti zimbeste fals-lesinat..
Asa ca iubirea asta aduce cu ea multe probleme, si dureri..Uneori cite o raza de speranta..Dar, citeodata, iti arata teritorii divine..Care nici nu banuiai ca ar putea exista..O, da..

No comments:

Post a Comment