Thursday, October 24, 2013

Plaja si comert

Plaja..Lume multa, veselie, zgomot de fond..Stau intins pe prosop..Ce bineeee, e vacanta, ce bine, n-am program..Am liniste, stau in slip pe prosop, si visez la ce vreau, aaa, ce liniste de vacanta..
-Pozeeeeeeee, poze, poze, poze! Imi tuna un nene la 2 metri de mine..Pozeeee, de la mare, de la soare, cind fetitele sint goale..Pozee..Ia d'aici sa ai noroc, sa-ti traiasca frantuzoaica..Ia de poze sa traiesti, sa-ti faci casa-n Costinesti..Pozeee de harneala, si in slip si-n pielea goalaaaaaaaa! Pozeee!
Ma ridic dupa ce m-a timpit cu trompeta lui.
-Nene, du-te ca nu vrea nimeni poze!
-Pozeee, de harnealaaaa!
Ma ridic si ma fac la el..Fuge..Ah ce bine..Liniste..Vacanta..Ma culc la loc..
-Ia bomboana, acadeaua, sa iti mearga la lingurica! Bomboaniliiii! Pe batz, pe santz, bomboana cu noroc, sa traiesti ca-n Costinesti! Bomboaniiiii tari, parfumate, colorateeeeeee! Doi la leu s'una gratiiiiiis! Ia de bune ce-s ca o sa mori de pofta! Nu da banii pe prostii, ia bomboane la copii! Uaaaaa!
Iar ma ridic..
-Baaa, tai-o de aici ca chem jandaru'! R'ati ai dreacu de anarhisti!
De data asta omul a plecat singur..Aaaa, ce bine..Liniste, valuri, mare, soare, dudui bronzate..Sforr..
-Caaaa-straveti si floricele, sa dea mama bani pe eleeeeee! Ia de toate de la Stere, si porumb si floriceleeee!! Eftin, bun, si mult! Nu va zgirciti, ca de aia o sa muriti! Fii creshtin pe bani peshin! Eeee-ftin! Eeee-ftin! Nu dati banii pe cu-rveturi, si pe alte acareturi! Caa-straveti dulci si zemosi, mai buni ca la eschimosi!
Iar ma ridic..
-Baaa, ghiolbane fugi ca chem presa!
-Cine domnu', care presa? Ia un porumb, sa bagi la stomac, ca pari nemincat de-o luna!
Ma infurii, il iau de guler..
-Chem presa! Vezi tu pe dracu'
-Stai domnu, daca nu cumperi nu cumperi, ce te sifonezi asa din senin..Ote domle nu mai poate omu sa vinda delicatese..Bine domnu', ma duc, ce te sifonezi asa? Ma duc, domnu..Si pleaca strigind: Floriceleeee, si de toate, ia d'aici pe apucateeeee!
Imi revin..Ma culc la loc..Ce viata..Liniste, in sfirsit..
-Gooo-gosi si masaj, masaaaaj si goo-gosi ori le faci, ori le mirosi!
Pe asta il bat..Urla cit il tin bojocii..De fapt, nu..Ma duc..Plec..Ma fac ca nu i-am intilnit..Ma duc sa dorm la hotel..Acolo nu vine nimeni sa-mi vinda gogosi..Plec..De fapt, ia sa iau o gogoasa..Si p'orma ma duc la bere..Ce cald e..

No comments:

Post a Comment