Thursday, October 10, 2013

Cooking show

U-hu, aha, trala-lilu be-he-he, sa-mi, ce chestii dom'le..Adica, ce sa mai, ca daca, na..Asta e la vista.. Tanana..Bun..Traim in Romania, si asta ne..Am gresit, nu asta vroiam sa zic..Aaa, sa ma concentrez..Asa.. Bun..Cica sa nu credem in clisee..Ca adica barbatii nu-s dependenti de alcool si sex, si femeile de shopping.. In fine..
Azi facem un spectacol spectacular despre mincare..Mincare multa, mare, intinsa pe toate mesele de la toate petrecerile din lumea asta..De fapt doar la unele..Bun..Mincare..Cum sa gatim o masa ultra-super-perfecta.. Pe care sa o mincam la fel de perfect..Si sa ne unga pe suflet..
Ingrediente: toate, plus o shticla de vin bun, desfacuta, si turnata..Care in pahar, care in stomac..Turnata deci..Asa..Luam o rosie, o taiem patratele rotunjite dupa ce am decojit patrunjelul, si le punem pe margine..Carnea o taiem si pe ea, o dezosam, scoatem grasimea, o filetam, strunjim, analizam, pina iese la dimensiuni Stas, aprobate..Luam ceapa, o hipnotizam, dezasamblam, decorticam, o dam de pereti artistic, dupe care o taiem tot asa in patratele patrate..O punem pe margine..Morcovul se curata, dupa ce a fost frecat ca sa se intareasca, hehehe, se trateaza cu respectul cuvenit pentru o radacinoasa; se foloseste pentru intarire o viagra agricola, telina..Rasa..Sau barbierita..Dupa caz, e preferabil cu model, ca sa fie mai sexy.. Asa..Mazarea o scoatem din punga, o verificam sa fie sferica, o invirtim ca sa fim siguri ca e ametita si nu sare pe alocuri..Dupa care o punem pe margine..Intre timp luam cite o inghititura de etilice, ca sa ne destresam..Fasolea o fasolim, dupa ce am pus-o intr-o oala cilindrica la care am dat foc..La aragaz, ca nu s'tem piro-mani sau altceva..Cartofii ii curatam ca in armata, fara miscari inutile decit doar sa iasa cubulete, si ii spalam intr-un vas negaurit, si fara sapun, sau shampon..Bun..Ii punem pe margine, si, evident, luam o inghititura de..Rosiile le taiem iar, pina le sar semintele, ca sa iasa ceva ca la francezi..Asa..
Bagam in oala, pe rind, toate..In afara de vin..Pe ala il bagam la stomach..Amestecam..Asteptam..Bem.. Amestecam iar..Bem..Cind simtim ca oala incepe sa se miste cu tot cu casa, adaugam patrunjelul..Ala frunze ..Si, evident, amestecam..Bem..Ce frumos miroase..O sa iasa o mincare beton..Comestibila, adica.. Ca n-avem pretentii ca o sa mincam ca la Hilton..Bun..Luam sarea..Turnam..Cu atentie sa nu scapam recipientul in mincare..E de dorit..Piperul, la fel..Acreala, idem..Pregatim sucul de rosii..Cica se recomanda sa desfacem conserva inainte..Facem si efortul asta..Turnam..Ne uitam la oala..Ce meserie..Sintem fascinati de cite calitati avem..O sa iasa ceva, ooo..Mai bine ne deschidem un restaurant..Cu specific horror, hahaha..Nu, fara specific.. Cu mincare, mincabila, de dorit..Asta e..Bucatarul nu sufla in fiola..A inchis focul si s-a dus la somn.. Ca sa viseze la cadine..Va dorim, aaaa..Pofta buna..Ca o sa aveti nevoie, clar..Sforr..

1 comment:

  1. PS un tip bun; cind taiati ceapa, ca sa nu lacrimati, suflati din cind in cind, si asa gazele alea lacrimogene se raspindesc.. Am verificat..

    ReplyDelete