Saturday, October 12, 2013

Contact

Se spune ca femeile sint de pe Venus si barbatii de pe Marte..Adica asa spune un scriitor..Sau o scriitoare, pe care, probabil ca nu e bine sa o contrazicem..Pentru ca, probabil are mai multe date, si poate si pile undeva sus, adica mai aproape de sursa..
Da, acuma ne vin, in cap intrebari..De ce fix de pe planeta X ar putea sa vina cineva? Adica femeile au stat doar pe Venus..Si s-au inmultit cum? Si barbatii, la fel..Si daca au venit pe Pamint sa se intilneasca, adica, asa aiurea in spatiu, cum de nu s-au intilnit ori pe Marte ori pe Venus? Ca era mai mare, muuuult mai mare probabilitatea asta..Ca sa te duci in spatiu si sa cauti o alta civilizatie..Ca sa ce? Ca sa te dai mare ca uite dom'le ce technologii avem noi, si voi nu..Si e riscant, ca daca aia is iuti de mina, si fac iluzionism, te trezesti ca ramii fara..Iti fura tot si te lasa singur pe planeta..Bine, asta daca presupunem ca invata repede cum functioneaza technologia..Ca altfel e nasol de ei..
Ma gindeam la filmul "Contact"..Acolo, extraterestrii doar ne-au spus ca cine, si cum sintem, ca sintem noi cam prosti, dar avem potential, etc..Dar, in rest n-au interferat cu noi, ca si-au dat seama ca putem sa o luam razna..Si e mai sanatos sa ne dezvoltam singuri..
Era un serial SF mai demult, se chema "Planeta mediocrilor"..Acuma poate ca mediocrii sint extraterestrii, sau pamintenii, cine stie? Chestia e ca, cica se cauta in continuare urme de viata inteligenta peste tot.. Inclusiv pe Pamint..Ca na..Poate ca e o speranta, mai stii?

No comments:

Post a Comment