Monday, October 28, 2013

Fiintele profunde

Parca am uitat, tot ce a fost..Tot ce ne-a determinat, vreodata..Tot ce ar fi put insemna ceva, atunci, sau acum..Tot ce ar fi putut exista, sau ce ar fi putut sa existe..Tot ce ar fi putut sa..
Acum ne mai plutim fiintele..Ne mai plimbam printre toate trecuturile, inchipuindu-ne ca..Stii, ce mai putem vedea e ce putem, inca, intelege din ce vedem..
Acum zburam, ca sa ne demonstram ca ne putem depasi trecuturile..Toate..Zburam ca sa privim de deasupra ceva ce am perceput a fi lumea..Ca sa ne intelegem perceptiile de atunci, si pe cele de acum..Ca sa ne interiorizam mai bine..Ca sa ne vedem pe noi, asa cum vedem tot ce e imprejur..Tot mediul..Toate fiintele in toate miscarile..Tot ce se combina in trairi..Tot ce exista si se misca, si interactioneaza in atitea feluri..Tot ce exista ca varianta de trairi..Tot ce simte, gindeste, si se construieste ca euri...Tot ce e viu. Tot ce exista si priveste spre lume cu aceeasi dorinta a fiintei primordiale..Stii, si noi sintem la fel..Pentru ca gindim, si iubim la fel..Si avem exact aceleasi sperante..Sintem identici cu fiintele care au fost create pe planeta cu atitea miliarde de ani, inainte..

No comments:

Post a Comment