Thursday, October 24, 2013

Lumile amestecate

Lumea asta e un amestec cu atit de multe variante de tot ce e posibil..Vezi pe virtual, ca si in viata, atitia pretinsi, sau cabotini..Euimitor cit de departe poate merge impostura, oooo..Incredibil..
Ma uit pe unele bloguri, in care sint liste interminabile de lecturi, de filme, de calatorii..Bloguri in care, personajele-proprietari, sau ceva, au un limbaj foarte restrins, si cvasi-grotesc..Si, ma gindesc, asa, cine sint, si ce vor toti astia? Cu ce contribuie la cunoasterea generala? Pentru ca, se vede cu ochiul liber ca toata deschiderea asta pretinsa, spre lume, e o simulare a unor variante ce exista doar in mintea lor..Ce ridicol..
Mie, sincer, mi se pare absurd..De ce, vreodata, cineva ar dori sa simuleze ceva? Bine, inteleg dorinta ca unii sa se dea mari..Si, totusi, de ce? Cit de imbecil sa fii sa crezi ca cineva, vreodata te-ar putea admira pentru ca ti-ai cumparat ceva anume? A, bun, in Romanica doar, ar fi posibil asta..Sa zicem, dar nu te baza, pentru ca romanul e hitru, el simuleaza doar..Pe fata poate, te lauda, dar, pe la spate sigur te injura..Asa ca, ce crezi ca ai reusit, asa maret? Si tu, daca chiar te crezi capabil, de ce ai face ceva atit de baban doar ca sa epatezi? Cit conteaza pentru tine ca ai impresionat o multime neroada? Intreb retoric, desigur..
Cum ziceam, lumea e un amestec..De din toti..Fie ca-s idioti, sau genii..Doar sintem pe aceeasi planeta, nu?

No comments:

Post a Comment