Wednesday, October 30, 2013

Locurile visate

Lucrurile au sens cind lumea isi conserva logica..Si cind simti ca isi pastreaza toate, aceleasi ratiuni.. Si ca sint, cumva, stabile..Cit de cit..Suficient de stabile cit sa nu te faca sa crezi ca esti un extraterestru esuat..
Acuma nu poti avea asteptari prea mari, pentru ca lumea, in dileala ei universala o poate apuca pe cai complet nestiute..Si, te poti trezi miine, ca esti complet inadecvat..Atunci e atunci..Ce faci? Cum abordezi noua realitate?
Bun, de acord, schimbarea e buna, social vorbind..Dar cit de corecta e schimbarea asta? Pentru ca sint unii care sint doar smecheri..Fara talente autentice..Decit alea de a manipula orice, oricind, si care cam pica in picioare..Capabili de absolut orice..Si oricind..
Noi, ca noi..Singuri pe drum..Noi ca singurele variante de noi..Pe aceleasi variante de drumuri..Noi, care au avut prieten doar calatoria..Si dorinta de a experimenta misterele vietii..
Ne indepartam de trecut, ca sa incercam sa vedem mai usor drumul inainte..Oprim unii pasi, ca sa putem porni altii..Care sa ne duca spre unele locuri imaginate..Locuri..Eliberate..

No comments:

Post a Comment