Wednesday, January 8, 2014

Uimiri percepute

Tu, sau eu..Sau oricine, oricind..Sintem suflete ce plutesc prin lumea asta..Si asta nu intelegem..Ca plutim, ca sa fim..Sau sintem, doar asa, pur si simplu..Ca sa fim, si sa plutim..Ca sa intelegem ce sintem, sau cine sintem, sau in ce lume traim..Asa..
am primit darul fiintei mai demult..si profitam de el..Ca sa pricepem ceva..Cit putem..Ne uitam la tot, si toate, ne miram, si ne aducem toate senzatiile inauntru..Si, apoi ne uitam la tot, si la noi, si ne pare bine ca existam, asa cum sintem..Ce frumos e tot ce putem percepe..

4 comments:

  1. Corespondent ideatic :
    ,,Ce bine ca esti, ce mirare ca sunt!
    Doua cântece diferite, lovindu-se amestecindu-se,
    doua culori ce nu s-au văzut niciodata,
    una foarte de jos, intoarsa spre pământ,
    una foarte de sus, aproape rupta
    în infrigurata, neasemuita lupta
    a minunii ca esti, a-ntimplarii ca sunt.,,
    Nichita Stanescu

    ReplyDelete
  2. Viata e un miracol, rareori constientizam asta, o facem cind ni se intimpla unele tragedii..Si la fel de miraculoasa e si iubirea, pentru ca e foarte rara..Nichita Stanescu e plastic, ca de obicei, in exprimare, analizeaza matematic o relatie intre 2 personaje sociale:)

    ReplyDelete
  3. Imi place ideea , m-amuza expresia ,, personaje socciale ,, :)

    ReplyDelete
  4. De la Shakespeare am reprodus ideea ca lumea e o mare scena, in care fiecare jucam propriul rol. Si ce mare dreptate avea, ce clar se vede azi, cum toti vor sa para in fata societatii variante mai bune decit sint in realitate..Ma rog, cine are timp de asta.. Ma uitam la unii care chiar sint sinceri intotdeauna, si ma gindeam, ei pe ce lume traiesc? Si realizam ca isi traiau viata prin pasiunile lor, si nu dadeau atentie la ipocrizia asta sociala..Ca daca e sa judecam bine, mastile nu prea duc la nimic bun, ne obliga doar, si asta in timp ce putem folosi aceeasi energie pentru chiar a face ceva interesant, si care sa merite..

    ReplyDelete