Wednesday, January 8, 2014

Tot nimic

Spirit, sau sens, e o doar o varianta, pentru ca sint atit de multe intimplate inainte..Daca zic litere, e ca sa fie, asa, ceva, printre altele..
Ti-ar pasa daca as vorbi despre ceva? Da? De ce? Ce efect ar avea sa spun ceva? Cum ti-ar raspunde propriul tau suflet la ceva, orice, as spune eu, acum? Ce ai gindi despre mine daca m-as manifesta intr-un fel, anume? Nu stiu, ce as deveni.. Ce fel, sau in ce fel..
Variantele se suprapun..Ne reintoarcem la ceva, ce, parca, a avut o semnificatie, cumva..
Timpul e imprejur..E clar, si confuz..Lumile se transforma, inca..Totul e nimic..Asa cum nimic e totul..Ca sa..

4 comments:

  1. Daca varientele vietii noastre ar fi ,,nici-nici,, versus ,,sau-sau,,....care ai/am alege-o?

    ReplyDelete
  2. Depinde cum definim nimicul, sau notiunea de tot, din ce puncte de vedere privim, etc.."Tot" se poate defini, in cazul asta functie de "nimic", si invers, dar asta e mai mult o definitie artistico-plastica decit una stiintifica..Ce inseamna nici-nici, si sau-sau? Pentru ca e firesc sa alegem lumile in care traim cel mai confortabil..

    ReplyDelete
  3. Sau-sau...era referitor la acceptiunea gasita la SØREN KIERKEGAARD . Iti recomand...!

    ReplyDelete
  4. Aaaaa, de Soren ziceai..Foarte frumos..Ce mai face Soren? Tin minte ca am citit demuuult citeva lucruri interesante, prin liceu, ca sa ma dau mare fata de unele persoane, dar am uitat complet..A fost cam nefericit el in viata lui, atita mai tin minte..Restul a ramas misterios:) Multumesc frumos.

    ReplyDelete