Wednesday, January 22, 2014

Fericiri si locuri

Sint lucruri care au energii pozitive..Pentru ca te umple, doar cind te gindesti la ele..Ce frumos..Atit de frumos..Sublim..
Cred ca ceva, uneori, ne intoarce spre lumini..Cuvinte magice..Ce era mai frumos decit vacantele? Timpul fara program, plin de toate libertatile imaginabile..Asa..
Sigur, putina plictiseala nu strica, in vacanta..Dar, asta e inerent, nu? Pentru ca totul e lasciv, boem, si detasat de orice legatura cu trecuturile..Sa stai in pielea goala la soare, pe linga alte piei goale, si sa visezi la orice vrei..Sa pleci cind vrei, unde vrei, sa te plimbi pe strazi, sa vezi magazine, sa te intorci in camera de hotel, sau sa vizitezi un muzeu..Sa faci baie in mare, sau ocean, la orice ora..Sa maninci orice, oricind, sau sa bei, sa te ametesti intr-un spirit, la o conversatie cu un personaj interesant..Sa-ti satisfaci fanteziile erotice, sau ne-erotice, cind simti ca totul iti poate fi ingaduit..Sa faci orice (fara aberatii, desigur), oricind, la orice ora, cu toate deschiderile catre viata.. Sa te joci, ca-copiii, pe plaja, sau in piscina, sa inoti pe sub apa, sa te strimbi la lume, sa te plimbi pe plaja, sa te duci la petrecerile cu muzica romantica, si cocktailuri exotice, cind soarele apune, si da culoare calda cerului si marii..Sa dansezi, chiar daca nu prea stii cum, in felul tau, cu oricine, asa, ca sa simti atingerile corpului feminin..Sa privesti in ochi fiinte dragute si timide, si sa le spui poezii scrise de tine, sau de altii..Si sa le urmaresti mirarea, si extazul de a fi auditori la micul tau show..
Ce bine..Desi, poate ca adevarata viata e in ginduri..Si locuri, si oameni..Cu care sa te simti apropiat..

No comments:

Post a Comment