Wednesday, January 8, 2014

Mesaj galactic

Sufletele seamana..Sint la fel in tot ce fac..Si se intilnesc la fel, daca se simt ca pot fi la fel, cind imprejururile le sint prietenoase..
Eu sint ce sint..Si ce simt..Si tu, la fel..si, cind ne intilnim ne aratam asa cum sintem..Si ne uitam unul la altul, asa, ca si cind sintem ce sintem, sau ce simtim..
Viata ne e, la fel de imprejur..Si ne simtim confortabil, cu ea..Asa ca si cind am putea privi in ochi totul..Apoi mai intilnim o alta fire..Un alt om..Pe care il privim, la fel..Si care ne priveste, la fel..Si, cu care incepem sa vorbim..Ca si cind am incepe sa ne explicam viata..Si, care, ne raspunde la fel..Cu aceeasi intelegere..
Si, atunci, printre cuvinte care ne vin, parca din aceeasi lume, cautam sa ne apropiem persoana aceea, cumva..Cautam sa descriem tot, ca si cind am cauta sa ne explicam noua insine..Si asteptam un raspuns, ca sa vedem cine e dincolo..Si vedem ca, dupa un timp stelar, primim un raspuns neasteptat..Si, care, parca ne surprinde..Pentru ca e de la un suflet mult mai apropiat..

No comments:

Post a Comment