Wednesday, January 8, 2014

Timp evident

Pasiunea ne conduce uneori logica..Si ne lasam, si noi, dusi de pasiuni, cu placerea unor copii ce descopera senzatii noi..Ca si cind..
Drumurile prin oras ne mai arata locurile pe care le mai avem, in amintiri..Si ne mai ducem in vizita, prin oras, asa, ca sa ne revedem trecuturile, sau ca sa descoperim alte posibile amintiri..
Vedem imprejururile cu pasiune..Traim asa de intens tot..Ne lasam inconjurati de imaginile vazute, pe care le suprapunem celor din amintiri..Si ne place atit de mult sa ne complacem in placerile vinovate de atunci, cind gustam atitea variante, si experiente noi..Ce zimbete frumoase ne apar venite de la atitia oameni frumosi care ne mai populeaza amintirile..
Azi locurile s-au mai schimbat..Dar mai au, in ele frumusetea de atunci..Atunci, cind eram asa de tineri, si frumosi, si naivi, si cu toate visurile la vedere..Si indecenti..Si cind puteam visa asa de nepermis..
Azi locurile sint transformate..Desi, cumva, nu cred ca ne afecteaza, pentru ca noi, oricum, raminem cei ce sintem..Azi retraim, traind..Si pasional, evident..Perfect identic..De fapt, poate azi sintem mai lucizi, ca niciodata..Asa cred..Timpul ne-a dat ceva intelepciune, si spirit de aventura..In rest, toate la fel..

No comments:

Post a Comment