Wednesday, January 8, 2014

Parti

Ceva vine din ceva, sau de undeva..Si te face sa simti ceva..Sau altceva..Pentru ca simti ca acel ceva e, cumva, legat de cineva..Si stii ca acel ceva a impresionat pe cineva, si te gindesti daca si pentru tine inseamna la fel de mult..Uneori da, alteori mai putin, dar cevaul acela ramine ca o varianta posibila pentru vremurile cind te incearca o mica depresie..Ma rog..Mai ales ca e un ceva cu puteri posibile asupra unor persoane..Si te gindesti ca ar putea sa fie bun si pentru tine..Acuma, bine, sintem oameni maturi, vaccinati, si nu mai credem in povesti, sau altele..Adica chiar nu ne lasam impresionati de pacaleli..Chiar daca sint multi care fac asta..Treaba lor..Noi credem in, mmm..Chiar..Oare ce ar mai putea sa ne impresioneze? Ce, din toata lumea asta mare? Sa fie ceva material, practic, sau doar ceva indus, prin metode psihico-emotionale? Greu de zis.. Ca fiinta noastra e o chestie care e greu de inteles..Si schimbatoare..Na..
In alta ordine de idei, ma uit la lume, asa..Si ma gindesc, ca sint pe lume, barbati, si femei..Fiecare cu caracteristicile psiho-afective proprii, si cu corpul, la fel, propriu..Ca barbatii sint atrasi de femei, e clar, pentru ca na, femeia e finuta, draguta, placuta, sensibila..Bine, o mai ia ea razna uneori, e de inteles, dar pe ansamblu e ceva care chiar atrage, si merita sa o iubesti..Dar cum naiba, tu ca femeie, sa iubesti un barbat? Adica ala grobian, urit, scirbos in cele mai multe cazuri, mitocan, paros, si absolut indezirabil? Ha? Chiar barbat fiind, punindu-te in mintea unei femei iti dai seama ce mare dilema existentiala ai..Sa iubesti asa o creatura, hahaha..Nasol sa fii femeie..Din punctul asta de vedere..Bine, acuma nu vreau sa-i critic pe barbati, pentru ca au si ei meritele lor..Dar au si multe avantaje, asa e..De fapt, probabil totul nu e de ce parte a sexului esti, cit de care parte a spiritului..Sau ceva..Bine, sint multe de spus..Asta e o tema infinita..

4 comments:

  1. Oare de unde pleaca descrierea aceasta bazata maximizarea unor trasaturi specifice? In plus , femeia asa finuta cum e ea, gaseste intr-un barbat ceea ce ii lipseste. Nu? Spiritual vorbind..pot rezona partile ? Crezi ca o schimbare de parte fireasca ar face lumea mai frumoasa?

    ReplyDelete
  2. Am exagerat trasaturile ca sa arat diferentele psihologice, chiar daca ele sint mai mari, sau mai mici, sau de alta natura.. Absolut, femeia si barbatul fac o echipa, si echipa asta e mai eficienta cu cit suma calitatilor cuplului = suma caliatilor barbatului + suma calitatilor femeii, e mai mare..Cei 2 se completeaza, daaaaar, au si multe trasaturi comune, altfel n-ar fi impreuna, adica ceva fundamental ii leaga, anumite valori, experiente, sau altele..Desi, astazi numai de spirit nu mai putem vorbi, pentru ca e o mare de oameni ultra-prosti, care sint amestecati printre ceilalti..Asta e..Desi nu e corect, pentru ca nivelul general fiind atit de jos nu prea mai ai cu cine comunica, si simti ca esti izolat de ceilalti..Multe de spus..

    ReplyDelete
  3. ,,pentru ca e o mare de oameni ultra-prosti, care sint amestecati printre ceilalti,, crezi ca au fost separati in alte timpuri? Sau ....e mai credibila ideea ca oamenii asemanatori se simt , se cauta , se ghicesc...se ,,adulmeca,,?

    ReplyDelete
  4. Aici e mult de spus, pentru ca e legala prostia, si atunci toti profita de asta..Desi e riscant sa fii prost, pentru ca te matura rapid societatea..Dar e un risc si pentru cei inteligenti, si trebuie sa fii atent, pentru ca prostii sau mediocrii, sau idiotii, ma rog, cei din specia lor au o capacitate de a isi dea seama de incapacitatea lor, motiv pentru care se asociaza mai multi, si pot sa te arunce afara din sistemul lor..Mi s-a intimplat, si nu mai vreau..De asta am preferat mult timp, si mai prefer inca, singuratatea, pentru ca imi da senzatia de stabilitate..E o discutie lunga, pentru ca prostia are forme infinite de manifestare..Si trebuie sa fim foarte atenti si la propria noastra prostie..Sau naivitate..

    ReplyDelete