Wednesday, January 22, 2014

Spatiile spiritelor

Adunam, asa, in treceri, din toate vibratiile, pe cele care ne contin..Le punem impreuna, ca sa vedem cum arata..Un buchet de tot, din toate..
Vedem asa, cum se intimpla, prin propriile perceptii, schimbarile lumilor..Ne uitam cu uimiri, parca imprumutate..La lume..La lumi..Toate cite ne sint imprejur..Cite alaturi, cumva..
Traim asa..Cu amintirile sublimate in zimbete..Ca sa ne readuca fericirile..De pe prin tarimurile trairilor de atunci..Acumulate in regasiri printre imprejururi..Asa..Ca si cind chiar ce este, chiar e parte din autenticul de atunci..Ne rasucim iar, ca sa incercam trairile rasucite ale logicilor nepricepute din acele timpuri..E simplu..
Traim asa..La fel de alambicat ca in toate intoarcerile in sine..Rasuciti intre atitea logici..Dintre care nu prea putem alege, pentru ca toate au adevarurile lor, proprii..Privim doar..Si ne lasam priviti..Ca intr-un joc al amestecurilor de variante..Si mergem, inainte, ca sa respectam continuul..Cel de deasupra..Continuul spatiilor unor spirite ce ne simt, intre gesturi, asa cum si noi le simtim, intre respiratii..

No comments:

Post a Comment