Saturday, September 21, 2013

Pantofi de dush

A plouat..Dupa care a iesit soarele..Maaare, luminos, cald, frumos ca atunci cind era vara..De fapt si acuma e inca vara, pina la echinox..Desi, depinde de noi ca sa fie vara..Ca anotimpurile din afara au locul lor, afara..Inauntru poate fi o vara maaaare..Cea mai mare..
Ploi, soare, iar ploi..Oricum toate se schimba intre ele..Important e sa ai cu cine sa te conversezi, indiferent de vreme, sau anotimp..Oare cite grade or fi pe plaja de nudiste din Bahamas? Probabil ca multe:)))
Salata mea tot miroase a paie si a praf de creta..Cre'ca tre'sa-i pun mai multa vegeta, si otet, ca sa stearga orice gust..Tin minte ca la ciorba de burta pe care o mincam in studentie, cind chiuleam de la cursuri, asa, puneam tone de mujdei si otet..Si era beton..Avea gustul libertatii..O, daaa, gustul celei mai dulci si adevarate libertati..In fine..
Cica vine toamna..De unde vine? Adica vine asa, fara sa ne anunte? Asa, brusc? Adica ieri era vara, si deodata azi e toamna? Ca ce chestie? De unde lipsa asta de politete? Cum isi permite? Cine ne crede? Chiar asa am ajuns, ca sa vina anotimpul cind vrea el tam-nesam? Pe noi dice nu ne intreaba? E lipsa de obraz..
Ah ce vremuri..Ce frumos era in studentie..Ce emotii aveam la examene..Ce fericiri cind treceam examenele.. Cite ginduri amestecate de fiecare data cind invatam ceva nou..
Ce frumos a fost..Ce frumos era cind a fost frumos..Ce frumos a fost cind era..Si ce nasol, dupa..O-o-o-o.. Realitatea asta nu e deloc placuta..Nici cit apa din pantofi..Asta daca as purta pantofi..Si daca m-as baga cu ei la dush..Altfel na..

No comments:

Post a Comment