Sunday, September 22, 2013

Drumurile timpului

Iti mai aduci aminte..Ca atunci..Ca sa iti reconstruiesti fiintele tirite prin praful timpului..Ca sa iti revii la spatiile care te-au definit, atunci cind nu stiai cine esti..
Iti aduci aminte de intimplarile intimplate pe scarile timpului..Si de succesiunile lor clare, care te-au construit, metodic..
Iti aduci aminte de toate..Pentru ca esti ce esti, doar datorita acestor aduceri aminte..Esti fiul propriilor amintiri..Si al experientelor care ti-au construit, intuitiv, trecutul..
Tu ai in tine tot..Esti cel mai bun exemplu de trairi..Cu tot ce simti..Ai in tine si intrebari, si raspunsuri..La tot.. Esti intuitiv..Esti citibil..Fie ca constientizezi, sau nu..Ceilalti te pot simti, cu intuitia lor proprie..Totul e aratat.. Si totul se vede..Foarte clar si adevarat..Fara dubii..Pentru ca nimeni nu poate juca un rol absurd..Fiecare sintem firesti prin noi insine..
In lumea asta de acum ne luptam sa ne construim viata asa cum ne dorim..Supravietuind..Printre ruine..Si trecind peste dezgustul dat de ce vedem..Si de ce simtim..Privind..
Totul e sa gasim sursele de optimism, care sa ne propulseze inainte, spre alte idealuri..Care sa ne aseze in pozitiile unor atleti, care, inainte de o cursa, uita tot ce incearca sa-i traga inapoi..
Mai avem in tot ce sintem simburele acela luminos, care ne face sa ne cautam un viitor pe care il simtim atit de adinc in gene..Sau exploratori printre toate destinele posibile, si care stiu sa aleaga doar adevarurile..

No comments:

Post a Comment