Saturday, September 28, 2013

Delicatese

A trecut si domnul Echinox..Sintem in toamna astrala..Captivi ai lumilor ei..E bine..Mie imi convine, pentru ca e cu petreceri prin palate slab luminate..Si cu mese festive, supraincarcate, si cu discursuri inaltatoare..E cu amintiri spuse in gura mare, intre 2 inghitituri succesive de delicatese ultra-delicate, si vin fermentat in laboratoarele zeilor..Di-vin adica..Toate atit de prietenoase cu palatele noastre fine..Ha..Da nu inteleg ceva.. Bun, sampania merge, ca e motiv, dar icrele negre? Alea de le maninca tot timpul sir Bond, Beluga..Cica cele mai super-ultra-hiper-fine si super-ultra-hiper-scumpe..Cum ma sa maninci chestiile alea? Poate-s io necioplit si idiot, dar alea mi se par pur si simplu gre-tzoaseeeeeee..Ca si scoicile alea care le halesti vii..Sau sushi cu peste crud..Sau caracatita..Castravete de mare, arici de mare, picioare de broasca, si inca-cite.. Probabil ca o fi o delicatesa si ochi umplut de crevete tigru..Sau supa de aripi de rechin; de fapt asta chiar exista, si e chiar ffffffff scumpa, ma mir ca Bond nu maninca si de astea:)))..Ca sa nu mai zic supa de broasca testoasa, sau hamburger de shtrutz..Sau chiftele de cangur..Friptura de la-ba de urs..Fudulii de porc tepos de Atacama, cap de oaie, penis de yak, rasol de fosile de T-Rex, sau limba prajita de privighetoare..Yumm.. Si mai sint..Piranha cu sos de rosii, sau lipitori, insecte, melci, etc etc..Gatite cu savoare frantuzeasca, na..
In fine, la masa asta am mincat doar ce am stiut..Nimic altceva..O, da..Desi, daca ma gindesc, tot ce am mincat a fost o fiinta, cindva vie..Un suflet..O fiinta..Care a fost sacrificata..Ca sa apara sub o forma comestibil-delicioasa pe masa..Asta e..M-am impacat cu gindul..Ca si asa, in natura s-au mincat unii pe altii de cind exista viata pe planeta..
Dar, sa ne revenim..Sa bem, ca sa ne simtim ca sintem fiinte de toamna..Sa fim veseli, si sa nu ne mai gindim ca si pe noi o sa ne manince, mai incolo, alte creaturi..Ne supunem si noi jocului naturii asteia..Un joc care a inceput de cind a existat viata..Adica de miliarde de ani..

No comments:

Post a Comment