Saturday, September 7, 2013

Eternuri identice


Avem atitea frecvente in aerul asfintiturilor..Care se intrepatrund in tesaturi de radiatii invizibile..Si care emit undele propriilor fiinte..
Ma mai uit la contururi, si la privirile dintre ele..Ma uit la fiintele care se invirt in cercurile lor proprii..Si la cum emit toate eurile, in eterul dintre spatiile celorlalti..Ma mai uit..Pur si simplu..Ca la existente ce si-au aterizat fiintele dupa multe calatorii absurde printr-un spatiu gol..Ca la suflete ce si-au cautat mult timp o comunicare.. O fiinta oglinda, in care sa-si reflecteze imaginile..
Ma mai uit la toti, ca si cind m-as uita la unul, care sa-i simbolizeze pe toti..Cu tot ce sint ei..
Simt ca si tu te simti absurd..Pentru ca natura ta omenesc profunda nu se mai regaseste, de fapt, prin absurdul cotidian..Esti un strain intr-o lume instrainata..Ca si mine..
Stiu ca toate se transforma intr-un fel, sau altul..Si toate devin ceva..Iar noi urmam drumul lumii..Ne adaptam din mers, si cautam sa semanam cu reflectia din oglinda..Pe cit putem..Pentru ca noi, de fapt, alergam pe drmurile lumii..Pe acelea pe care ne gasim un sens..Si unde sintem, cit de cit, acceptati asa cum sintem..Cu valorile proprii..Pe care le-am dobindit..Luptind..
Astazi e care pe care..E o lupta fara reguli, in care cel mai adaptat invinge..Stiu ca lumea nu mai are rabdare sa-si trieze valorile..Inghite tot, accepta tot, si lasa deasupra tot ce pare sa straluceasca..Astazi e o batalie de aparente, care sa simuleze esentele..
Avem astazi asfintituri..Care mai seamana cu celelalte..Doar ca au alte variante de aparente..In rest sint perfect identice..

No comments:

Post a Comment