Tuesday, March 4, 2014

Prelungiri glaciale

Iarna asta a fost cea mai dilie dintre toate..Si de-a dreptul nesimtzita..Ca nu mai pleaca..O fi dat shpaga primaverii ca sa mai stea pe tron..Sau or fi imbatat-o supusii ei, ca sa-si faca de cap..
Acuma nu de altceva, dar m-am saturat de ea..Vreau sa plece de tot, sa dispara, sa se intoarca de unde a venit, ca n-o mai suport..De fapt sintem mai multi care nu o suportam..O sa fac o petitie la seful galaxiei sa vada ce se intimpla..Pai cine se crede? Ce, e planeta ei?
Cred ca primavara asta o sa fie una dintre cele mai dragute ever..Pe unde s-o fi ratacit? Sau or fi imbatat-o si pe ea supusii iernii? De fapt naiba stie ce s-ar fi putut intimpla, pentru ca si in mintile multora e iarna..Multa de tot..Brr, cred ca miine imi cumpar alcool sa ma tratez..
Oare ce metode sint eficiente ca s-o faca sa plece pe iarna asta? Hm, ia sa ma concentrez adinc, sa-i transmit niste imagini de vara, ca alea sper sa o sperie..Altfel o sa lungim glaciatziunea asta pina o sa ajungem toti cristale..

2 comments:

  1. La naiba cu iarna asta! ai dreptate! sa plece!

    ReplyDelete
  2. O iarna mai friguroasa ca asta nu am vazut, la meteo spun ca se mai incalzeste, deja zero grade mi se pare de-a dreptul tropical, la ce a fost inainte..

    ReplyDelete