Saturday, March 29, 2014

Ipocrizii

Intr-o tara ipocrita actorii mor de foame, pentru ca idiotii, prostii, raii, etc, au talent actoricesc..Si unul adevarat chiar, pentru ca toti joaca roluri de oameni normali, ba chiar de oameni inteligenti..Toti se dedubleaza cu un mare success..Si, culmea, toti se asteapta de la toti sa joace un rol..Iar tu, daca ai valori adevarate, si esti chiar sincer, esti considerat o varianta inacceptabila..Pai na, pina la urma cine te crezi?
Ei, si in tara asta, lumea e pe dos, pentru ca nimic nu e ceea ce pare..Acuma nu stii niciodata daca personajele sint pe dos, sau transformate doar putin, pentru ca ai nevoie de timp, si de nervi ca sa realizezi asta.. E foarte inselator si schimbator, totul..
Acuma, cel mai greu e sa supravietuiesti, daca esti autentic, pentru ca te halesc hienele..Si e musai sa inveti lectia asta a dedublarii ipocrite, si sa simulezi si tu ceva, asa cum fac ei..
Ce mizerie nene..Cita bataie de joc la adresa adevarului..Eeee, ce ti-e si cu evolutia asta, o mai da in bara si ea, ca doar n-o fi infailibila..Se mai duce lumea si pe directii dilii..Dar, na, falsul asta nu poate dura, pentru ca lumea, asa cum e ea, nu prea functioneaza, daca exista scurgeri pe conducte..Ma rog..Mi-e sila sa-mi dau seama de asta, dar, asta e, n-am ce face..
Te oboseste jocul asta al mastilor, si, iti bagi picioarele in toti, si toate..Te retragi intr-un loc ferit, si iti vezi de ale tale, pentru ca, sincer acuma, chiar n-are rost sa inveti sa inoti in mocirla..Mai bine e sa stai acolo unde crezi ca te simti bine, si sa visezi in continuare..E mai bine pentru toti..Faca toti ce vor, cum vor, cind vor, ca oricum li se citeste absurdul pe fetze..

No comments:

Post a Comment