Tuesday, December 31, 2013

Teleportari

Au mai ramas citeva ore din 2013..Mai trece un an, cu tot ce a insemnat..Se mai duc atitea..Miine e o alta zi, un alt inceput, multe variante de drumuri noi..De miine vom trai altfel, pentru ca asa spune calendarul..Nu stiu..Habar n-am, fiecare isi traieste viata in stilul lui propriu..Ca e un an nou, asta e pentru toti..Dar ce fel a fost, sau va fi, depinde doar de noi..
Ca sa incepem altceva probabil ca e buna o analiza a ce am facut, sa ne privim critic in oglinda timpului, sa ne studiem faptele, si intimplarile..Sa ne gindim, sa vizualizam, sa ne imaginam cum ar fi fost daca.. Adica sa facem totul deschis..Desi, poate ne-ar ajuta, si nu ne-ar ajuta, toate astea..Pentru ca lectiile invatate sint in noi, in ce sintem, fie ca le spunem, sau nu..Un bilant poate e mai frumos sa-l facem privind la ce a fost bun.. Ca, plecind de acolo sa elaboram strategiile de viitor..Iar ce a fost rau sa maturam, sa-l dam deoparte, sa-l bagam sub pres, sa-l ducem la gunoi, nu stiu..Mie mi s-a acrit de rele, mi-e scirba de mizerii, si nu vreau sa le mai vad..Vreau doar sa imi vina inapoi luminile acelea colorate din vremurile frumoase..
Poate ca de asta ma teleportez in lumile petrecerilor de revelion, de altadata..Cind erau mese intinse, cu tot ce iti imaginai, meseni veseli, si rosii in obraji, de parca ar fi venit de afara, atmosfera exuberanta, si muzica pe care dansau tot felul de indragostiti..Un brad mai clipea din lumini, intr-un colt, si atmosfera se schimba de la ora la ora..Ce bal, ce masti, ce soare de lumini..Ce viata de vis traita artificial, si autentic, in acelasi timp.. Ce sala mare, ce dansatori desavirsiti..Cite urari, admirari, si priviri cochete..Ce tinute, cite maniere, si bun gust in toate..Ce mincaruri alese..Cita eleganta in atitudini, si gesturi..Cit trecut atit de frumos sublimat in privirile de acum..

No comments:

Post a Comment