Tuesday, December 3, 2013

Continuu

Universul e continuu..Sper sa nu am impresia asta doar pentru ca ma simt mai legat de el..Dar el e continuu..In afara de spatiile unde e discontinuu..Cred..Acuma spatiile astea sint si ele continue in ele insele.. In afara de subspatiile unde sint discontinue..In fine, in esenta exista continuitate peste tot..
Orasul pare si el continuu..Pentru ca mergi pe sosea, vezi cimp, apoi cite o casa, doua, cladiri mai mari blocuri, blocuri uriase, cladiri mai mici, case, si iar cimp..Totul e gradual..Si continuu..
Oamenii din oras sint si ei parte din peisaj..Si, evident, continui si ei..Conformi cu ei insisi..Uniform-constanti aproape tot timpul..Diferiti de tiparul uman cind si cind, rareori..
Ma gindeam la tot universul asta continuu, plin cu orase continue, si cu oameni continui..Cred ca de asta am fost in contratimp cu ceilalti.Ca eu sint mai discontinuu cind ei sint continui..Si invers..Se mai intimpla..
Uneori mai sare in aer si continuitatea asta, de atita plictiseala..Dar bucatile din ea ramin continue..Ca nu se putea sa se desfaca toata continuitatea asta intr-o infinitate de discontinuitati reunite, asa brusc..Si, atunci au ramas toate exact la fel, doar ca la o alta scara..Mai mica..

No comments:

Post a Comment