Sunday, December 29, 2013

Noi, printre ceilalti

Te cunosti doar superficial..Pentru ca te vezi in realitatea reala doar atunci cind viata iti arata fete monstruoase, si te pune sa reactionezi..Viata cea neiertatoare..
Nu stiu, fiecare isi are propriile constructii de valori..Fiecare vede cum poate, tot..E firesc..
Vezi, imprejur e tot ce exista, ca o suma de variante..Variante din care alegem, fiecare, dupa cum ni se potrivesc..
Noi sintem piese din constructia asta complicata, a lumii..Si atit..Piese cu limite..
Departe, acolo, sint atitea..Atitea variante de combinatii posibile..Care pot construi lucruri la limita imaginatiei..
Cred ca de multe ori uitam ca putem face atitea, si ne lasam purtati de atitea idei preconcepute ce ne vin din societatea asta cu viziuni atit de limitate..Ne complacem, ca sa dam satisfactii unor viziuni inguste si limitate..
Nu stiu, lumea o socotim ca un etern ideal..Ca si cind acceptam limitele joase, doar pentru a fi acceptati intr-o realitate slaba, si sa ne simtim sociali, si de succes..Ca sa ne fie bine doar pentru ca simulam ca existam intre reperele atit de inguste ale celorlalti..Asta nu e viata propriilor euri..Cred..Asta e o mizerie pe care o acceptam, doar ca sa ne inchipuim ca mergem, asa, cumva, inainte..
Stii, noi venim dintr-o primitivitate demonstrata..Si, ca sa ne depasim conditia, trebuie sa ne demonstram capacitatile..Si facem asta metodic..In fine..In lumea asta moderna, nimanui nu-i pasa de nimic..e evident, si firesc..Ramine doar sa fim ce doar noi insine credem ca sintem..Printre ceilalti..

No comments:

Post a Comment