Wednesday, December 11, 2013

Experienta visului

Sigur, timpul ne guverneaza, ne conduce pe drumurile lui..Dar noi, ca fiinte, ne alegem, cumva, si noi, propriile drumuri..Drumuri ale propriului destin, determinat de propriile valori..
Eu sint inginer..Un om care foloseste practic stiintele exacte..Si care trebuie sa le cunoasca foarte bine.. Chiar mult mai bine decit s-ar imagina..Ca un student care, ca sa ia o nota de trecere trebuie sa stie ceva mai mult decit cei ce au obtinut o nota maxima..O, da..
Dar, vezi, de asta viata e frumoasa..Ca iti arata atitea nebanuite fete, si atitea posibilitati..Atitea posibile variante..Pe care le alegi singur, daca te simti capabil sa zbori..
Nu-i invidiez pe ceilalti care si-au cistigat privilegii..In niciun caz..Pot doar sa ma blamez pe mine..Ca nu am reusit mai mult..E doar o varianta de alegere a mea, intre variantele sociale..
Lumea e spatiul prin care poti zbura, si in care iti poti arata capacitatile fiintelor tale..Lumea e locul variantelor, al alegerilor tale, sau al celor acceptate de societate..
Cind eram mai tinar visam la unele lucruri..Acum ma mai gindesc la cine sint, inca, si la ce mai visez..Si ma gindesc daca a meritat tot efortul din trecut..Poate ca da..Altfel nu as fi scris despre toate astea..
Sint un fel de fiinta care zboara pe cont propriu..Care isi cauta drumul..Si care este mai mult, sau mai putin inteles de toti ceilalti..Ce mai conteaza? Doar traim toti in aceeasi lume, nu?

No comments:

Post a Comment