Wednesday, December 18, 2013

Drum inertial

Lumea e complicata..E un infinit de variante amestecate..Pentru ca e suma de suprapuneri de posibilitati combinate, ale unor trecuturi la fel de infinit complicate..Lumea e un cerc de cercuri, care s-au rotit dintotdeauna..Si ce vedem e rezultatul miscarilor care s-au intimplat, al destinelor care s-au amestecat..Al vietilor atitor alte generatii..
Ce traim e un prezent palpabil..Plin de atitea reusite cite au putut supravietui timpului..
Imi place uneori sa ma uit la oameni, ca la fiintele care imi seamana..Ca la existente care, ca si mine, isi poarta determinarile cu curaj, prin lumea asta atit de schimbatoare..Si ii admir, cum sint, cum incearca sa-si depaseasca conditia, ca sa existe, inca..Ii admir pe toti cei care si-au lasat orgoliile deoparte, si au mers inainte, impotriva unor prejudecati..Oameni care si-au trait viata cu o demnitate autentica, si care nu s-au conformat unor mode trecatoare..Ce frumos, ce fiinte, ce exemple..
Astazi se pare ca locul lor e prin carti prafuite..Ce ironic..
Reperele se schimba tot timpul, si societatea se transforma..Ce traim astazi e un rezultat al unei evolutii.. O evolutie a unei lumi ce a mers pe drumul propriilor determinari..Poate ca asa ar fi trebuit sa se intimple.. Pentru ca lumea si-a ales singura caile inainte..Si a mers asa automat, cu inertia proprie..

No comments:

Post a Comment