Tuesday, December 31, 2013

La multi ani!

Cred ca mai sint momente cind e intelept sa ascultam..Orice ne vine..Sa privim imprejur detasati de orice trecut..Sa vedem ce nu am reusit pina acum..
Armoniile se invirt imprejur, peste tot..Toti sint concentrati la propriile fiinte..Viata pare ca a renascut din frigul iernii..E un fel de alta primavara..Una secreta, ce a iesit din labirinturile anotimpurilor..
E soare, si lumina..Zapada reflecta tot, si ne orbeste..Ce frumos..Pacat ca nu e atit de verde..Desi, daca ne gindim bine, verdele e peste tot, doar ca pe dedesubt..E doar acoperit de straturile astea trecatoare..
La multi ani! Sa ne fie anii care vin cu mult mai buni, si mai frumosi..Si mai plini de toate adevarurile astea care nu s-au aratat, din atita timiditate..Sa ne vina iubirile buluc, si fericirile impreuna..Sa ne regasim fiintele printre extazuri, asa ca vinul printre platourile pline, de pe mese..Si sa trecem mai usor printre probleme, asa ca dansatorii printre ritmuri..Si sa fim mai atenti la armonii..

2 comments:

  1. La multi ani! Sanatosi sa fim, că restul imaginat sau real vine de la sine... Anii care vor veni, buni sau rai, vor fi primiti si acceptati asa cum vor veni, tot timpul cu speranta sa urmatorul va fi mai bun si ne va implini toate dorintele neimplinite... si tot asa pana cand vom face marele pas spre ”dincolo”...

    ReplyDelete
  2. Sa fim sanatosi la trup, dar mai ales la cap, ca azi vad multe devieri..Sau poate asa mi se par mie:))
    Lasa pasii spre dincolo, ca deocamdata sa ne gindim la ce e dincoace, ca tre'sa supravietuim printre tot felul de intimplari si incercari..Nu vezi ca sint atitea schimbari, toate foarte rapide..
    Sa fim sanatosi si bogati!!!! E mult mai bine decit bolnavi si saraci:)) In fine, glumim, ca sa mai uitam ca e iarna afara..
    LA MUUUUUUUUUUUULTI ANI! Cit mai multi, si plini cu cit mai multe fericiri..Era o fraza in Almanahul Scinteia: "sa dam ani vietii, si viata anilor". Era frumos almanahul ala, ca avea in el o atmosfera mai speciala, mai vesela, si mult mai optimista, cu totul diferita de cum era realitatea de atunci..

    ReplyDelete