Monday, December 30, 2013

O specie de bampiri

Nu stiu, cred ca am si eu, ca toti, fobii..Nu stiu exact cite, dar sint, si le simt, oho, si inca cum..Acuma na, nu e o tragedie pentru altii asa cum e pentru mine..In fine..
Urasc haosul..Adica dileala, de oriunde ar veni, ca e de la ceilalti, de la chestii, de la trestii..Ilogicul.. Amorful..Molushteala..Noroiul, mlastina, tot ce e mizerabil si nu are o forma palpabila..Ca e concreta, sau indusa prin metode de manipulare..Oricum ar fi..Na..Mai nene, si sint atitia capabili sa iti bage in suflet atitea, ca trebe sa fii atent, sa te protejezi..Ca-s foarte dibaci toti astia, s-au modernizat si ei..Si unii sint foarte subtili chiar..
E o notiune acuma, vampir de energie..Si probabil se refera la genul ala de cretini negativisti, care nu accepta nici un fel de argumente..Bun..Dar aia care vor sa faca rau, pe aia cum sa-i numim? Vampiri de ce? Plus, ca unii pozeaza relativ bine social..Si prostia generala ii ia drept buni, si le da dreptate, orice ai face, sau spune.. Cum te poti apara de ei? Doar sa-i ignori? Nu prea cred, pentru ca au o tenacitate infinita in ei, ii stiu, pentru ca am avut ghinionul sa-i intilnesc..In fine..Rai, si determinati sa faca rau....
Acuma sigur, nu te poti astepta la nimic bun din partea nimanui..Dar e o limita si in prostia asta generalizata.. Chiar nu se poate orice..Pentru ca nu ne-am numi o societate moderna..Cita e..

No comments:

Post a Comment