Monday, December 23, 2013

Prejudecati

Pudibond suna a pudel, parca..In fine, la noi se pare ca s-a masurat altfel timpul, de am ramas in urma..Cu mentalitatea adica..Si ma refer la felul cum percepem nuditatea..Deci nuditatea, nu perversitatea, sau parshivitatea..Ca e o mica-mare diferenta..
Sintem in AD 2013, curind AD 2014..Cind pe Terra se intimpla multe evenimente in care intervin nuduri umane..De la arta plastica, plecind pe firul istoriei, avem astazi asa: nudismul ca hobby (sa zic asa), spectacole, stiri, sporturi, divertisment sub toate formele imaginate, etc etc, in care exista nuditate..Si e curios, cum social vorbind, e interzisa nuditatea, in timp ce sint acceptate multe forme de perversitate.. Bine, e adevarat ca depinde si de educatie, fiecare cu propria lui perceptie asupra fenomenului..
Daca te duci la plaja, acolo ii vezi pe toti cu costume de baie minuscule, si e ok, pe cind la servici nu poti sa te dezbraci, pentru ca nu se face asta..E o logica a contextului, probabil..In fine..
E plina de prejudecati societatea asta..Cred ca ar trebui sa fim mai relaxati, si mai detasati..Si ne vom simti cu totii mai bine..Cel putin asa cred..

No comments:

Post a Comment