Monday, August 4, 2014

Cautari


Imi plac filmele de amor, da alea adevarate, asa ca si alea de actiune din razboiul 2 mondial, tot asa, adevarate, pentru ca sint acolo niste chestii profund umane..De fapt in toata viata traim si intuitiv, adica lasam spiritul sa ia unele decizii, deci cam stim cum e cu substanta propriei fiinte, dar, daaaar, in filmele de razboi si in cele de amor, fiinta profunda e pusa in situatii extreme, si o vezi cum traieste cu adevarat ce traieste.. Ca stim si noi, ca-cind iubim reactionam altfel..Si de asta, vazind cum traiesc altii situatiile astea ne simtim mai bine, si mai intelegatori..Ca o poveste de amor nene e o chestie complicata tare de tot, mai tare ca orice aventura oricit de fantastica..Oho..
Cre'ca n-am vazut suficiente filme de amor..Sau poate n-am trait eu amorul ala adevarat pe pielea mea, si daca a trecut virsta naivitatilor, poate am si renuntzat sa-l mai caut..Ma rog, toate la timpul lor, ma gindesc la cit sint de definitivat, ca stil, acuma, probabil e greu spre imposibil sa-mi gasesc o fiinta compatibila, desi eu sint destul de flexibil, cred..
Sa ai un partener al tau iti schimba total viata, dar tre'sa fie o relatie speciala, altfel la mine nu rezista, ca decit sa fac compromisuri, mai bine singur..Ca e viata ta in joc, si o relatie nasoala iti scurteaza viata..
Bine, pe mine m-au si dezgustat oamenii tare de tot, ca nu prea ii mai suport..Am relatii sociale cu ei, discut, dar pina la punctul in care sa trebuiasca sa le suport figurile un timp mai lung, pentru ca atunci reactionez, si, in general caut sa fug, si sa ma izolez de toti..
Si toate au o justificare practica, pentru ca rar gasesti oameni inteligentzi si prietenosi, chiar foarte rar..Marea majoritate sint mediocri si agresivi, cu un nivel ridicat de stupiditate..Eu i-am vazut cum reactioneaza..Si de asta nu mai am asteptari de la ei, asa cum nu prea mai am asteptari ca o sa-mi gasesc o partenera compatibila..Desi orice e posibil, trebuie doar sa cauti, cred, pentru ca asa a fost si cu jobul..In fine, vedem ce va urma..Si totusi, pina la urma, totul tine de mine, adica chiar sint hotarit sa gasesc, chiar voi gasi.. Cam pe aici e adevarul..Tre'sa te agiti un pic, si sa actionezi in cautari, asa ca la job, ca doar intre cautari nu e nici o diferentza..Si sa mergi inainte, sa nu te depresurizezi ca n-ai gasit asa usor:)..Dar toate pas cu pas, trebe rabdare si tutun..Si iar rabdare, si iar tutun..Ca ceva tot apare, doar n-or fi toate luate sau frustrate, mai e si multa lume normala, dar tacuta, si care se si manifesta inertzial..Na..

2 comments:

  1. Fa-o repede ca vremea trece... ii admir pe cei ce nu se dau batuti. Desi este f,greu sa gasesti un corespondent mai ales atunci cand standardul este unul ce depaseste cu mult comunul. E mai greu ca cautarea pt.ca nu prea ai alternative... in real unde trebuie sa cunosti muuulta lume si sa frecventezi locuri de intalnire sau virtualul cu site urile de matrimoniale unde lumea este apatica sau intr un soi de asteptare deznadajduita, o lume eterogena in care este greu sa gasesti ceva potrivit... o lume in care nerabdarea disperata de a ajunge in pat domina orice alte intentii...
    Apropo de filmele de dragoste... aminteste te rog cateva care ti au placut...

    ReplyDelete
  2. Stiu, viata asta e o lupta a noastra cu lumea..Asa a fost tot timpul..Si cautarea unui partener e tot o lupta, pe care o duce fiecare cum crede, si simte..
    Stii, e si dorintza de amor fizic, dar cred ca asta deriva din felul nostru de a fi, pentru ca acceptam doar ce consideram ca ne e apropiat, cumva..Oricum dorintza fizica e naturala, dar nu poate suplini dorintza pentru un om real, asa cum ni-l imaginam..
    Despre filme sint atit de multe de zis, stai sa ma gindesc inainte, pentru ca e o lume intreaga:)

    ReplyDelete