Sunday, August 31, 2014

O iubire ca o sanie albastra

O iubire e ca o intoarcere in timp..E ca o ameteala in care iti dai seama ca orice intrebare poate avea orice raspuns, asa, si oricare ar fi el nu va insemna cit de putin, sau cit de mult mai mult decit pretul pe care il dai pe lume..Pentru ca lumea chiar nu prea mai conteaza, atita timp cit tu plutesti pe deasupra, si ai in minte doar ceva ce inseamna tot, mai mult decit toate galaxiile,,Sau decit toate trecuturile si viitorurile impreuna.. Pentru ca si timpul e depasit..Acuma nu mai exista absolut nimic in afara de tine, de ea, si de uitare..
Cred ca cea mai frumoasa poveste de iubire e atunci cind ea e suparata, tu esti nervos, lumea e talimba, si tu te duci, o mingii simplu, si-i spui ca are ochii cei mai frumosi pe care i-ai vazut tu, pina acuma..La care ea fuge, iti spune ca esti cel mai mincinos si urit, te respinge cu toate frustrarile adunate de atita timp..Iar tu, omul care a fost intotdeauna la fel de sincer, fugi dupa ea, o prinzi de bluza, o tragi spre tine, o imbratisezi, si-i repeti: Tu sa stii ca nu glumesc, pentru ca sint cel mai serios om din lumea asta..Ochii tai chiar sint cei mai frumosi, si asta pot sa o dovedesc, pentru ca sint serios, ti-am mai zis..Acuma tu poti sa spui ca sint un mincinos si ca vreau sa te pacalesc, asa, ca sa incerc sa te fac atenta la mine..Dar sa stii ca nu e asta.. Pentru ca eu am vazut multi ochi foarte frumosi pina acuma..Dar asa ca ai tai, inca nu..De unde-i ai? Si de ce te uiti cu ei asa de misterios, la mine?
Apoi se mai intimpla intimplari intre tine si ea, te mai mingii, ii mai vorbesti, iti mai raspunde, apoi pleci, ca sa te reintilnesti iar, si iar, ca dupa un somn in care ai visat multe, si ti s-au mai intimplat si mai multe..
O iubire e o regasire, cred..O intilnire spirituala intre eurile tale, si ale ei..Simplu..Ca in viata..Cind doar simti, si lasi cuvintele sa vorbesca singure, in tacere..Asa..

No comments:

Post a Comment