Sunday, August 24, 2014

Tembelism social

Iubirea e sentimentul sintetizat de profunzimile fiintei tale, si care pare ca isi cauta un suflet, pe care sa se proiecteze in 3D, si care sa comunice prin firele colorate toate dimensiunile lui..
Pe suflet il doare singuratatea..Si atunci el striga cit poate de tare..Si trimite mesaje catre oricine..Si spune orice, doar ca sa nu se simta atit de singur cit simte ca este..Dar, raspunsurile nu vin, si atunci vine tristetzea cea invaluitoare si calma..Si nimicul se aseaza, si toate devin uitare infinita..
Nu stiu cum sa spun ceva unui suflet insingurat..Pentru ca si eu sint asa, si nu stiu cum sa reactionez..
Poate ca mai normal e sa ii oferi partenerei o mina, de care sa se sprijine..Dupa care sa incerci sa conversezi asa, despre orice, ca sa te vada in detaliile fizice, si imediate..Sa-ti surprinda trasaturile, si vocea, si miscarile, si toate felurile tale in care te manifesti..Ca sa te simta cum esti ca fiinta..Si cit de pasional, sau de cerebral esti, tu ca om concret, care exista acum, si aici, in tot..
Cred ca absorbim fiintele cu care interactionam, le copiem gesturile in minte, si le descifram intuitiv.. Ca sa le simtim inauntru, in noi asa, ca si cind ar fi alternative posibil a fi traite..Si ca sa le cautam sensurile posibile..Ca sa le proiectam pe o posibila harta sufleteasca unde sa analizam tot, ca sa copiem ceva ce ne-a dat o stare si o traire mai apropiata de propria fiinta..
Noi traim, noi sintem, noi facem si desfacem, noi sintetizam din ceilalti ce simtim ca ne trebuie, si copiem ca idiotii, pentru ca noi avem dreptul sa fim asa cum ne imaginam ca putem fi..
Vezi, de multe ori te ciocnesti de asemenea exemplare, care sint incolori, inodori, si insipizi, fiinte complet idioate, care exista si ele..Si astia sint genul care copie orice, pentru ca nu au personalitate, si se manifesta instabil si neurotic..Si daca ai ghinionul sa-i intilnesti, ei bine, astia sar pe tine efectiv..Mi s-a intimplat tot timpul..Si ce dracu sa faci?
De asta zic ca viata in societate e grea pentru ca ai de-a face cu tot felul de mizerabili..De ce trebuie sa suport atitia cretini doar ca sa exist, si sa lucrez? E foarte mult de spus, pentru ca pare ca sint inconjurat de impulsivi haotici si cretini..O, da, sa-i vezi cum se comporta dimineata in trafic..Si te mai miri de ce e lumea asta asa cum e..

No comments:

Post a Comment