Tuesday, August 19, 2014

De martzi seara

Behehe, de martzi, de spartzi, si de complicatzi..Sa mai dusa uo zi..Miine-i miercuri, cica..Adica tot o zi, decit ca mai aproape de weekend..Asteptam sa treaca si ea, si joi, vineri, ca sa fim liberi 2 zile..Liberi ca sa ce? Ca nu rupem muntzii, nici macar nu ne distram asa ca sa simtim, bine, sa ne distram asa cum vrem fiecare, nu cum face mesele de cohorte si puhoaie..Ma rog..
Lucrezi si n-ai timp nici sa respiri, ca-cind ajungi acasa uiti de toate, nu mai faci nimic in afara de sa maninci, net, o emisiune-2-3, desi sint absurd de proaste si de scirboase..Uneori dau de cite o emisiune in care in primele 4-5 minute se spun atitea mizerii ca imi da o stare psiho-fizica nasoala de tot..Cine dracu se uita la porcariile alea, din moment ce aia inca mai primesc bani din publicitate cit sa continue sa emita? Nu pricep..
In fine, nici nu vreau sa ma mai gindesc ca simt ca nu mai am aer, corpul reactioneaza si el la agresiunea mediului..
Mai nene, azi peste tot e o mare mizerie, ceva ce iese cu mult din ceea ce consideram a fi normalul.. Totul e pe dos de cam cum credem fiecare ca ar trebui..De aia e atita depresie in lume..
E ca intr-un suprarealism progresiv..Sau un fel de fric-shou din ce in ce mai elucubrativ si alienator..Riscam sa devenim si noi parte din toate daca nu ne protejam..De fapt cum naiba sa te protejezi, ca deja sintem luati pe sus de virtejul asta..Nasol, adica..Tre'sa ceva ca sa nu altceva..Decit ca cevau' ala a luat-o si el razna, si a fugit, iar altcevau' danseaza imprejur si merge si pe bicicleta, e pictat pe moaca, are haine imposibile, si rinjeshte cu toate cariile..E beton, ce mai..
Miine e miercuri, si speram sa..Ca altfel, na..Ce sa mai..Nu mai..Ca si asa..Sa-i noi pe ei, ca daca nu, ne ei pe noi..In orice zi, da mai preponderent miercurea..Ca cica e ceva legat de nush ce aliniere de planete, galaxii, si gauri negre, si de aia constipatziile apar pe cer la fel..(Ce timpenii debitez)..
Toate bune, si la vara cald..
Vine toamna nene, futu-i, ce repede s-a dus vara asta..S-au accelerat toate..

No comments:

Post a Comment