Thursday, August 21, 2014

Mincare si beutura

Imi plac ciorbele ad-hoc si salatele..La ciorbe pun apa, pui de la rotisor, sau cirnatzi, sau ce carne mai gasesc nefolosita, chiar si din conserva, apoi legume congelate combinate, vegeta un capac plin, un cubuletz de knorr, piper destul, las sa clocot, dupa care adaug eventual ardei gras si rosii taiate marunt, paste (prefer cele subtiri gen spagetini, sau merg si celelalte, poate putin orez, cartofi de la conserva, si la sfirsit suc de rosii si patrunjel uscat la cutie, cu un adaos eventual de smintina, functie de pofte..
La salate pun castraveci englezesti curatati de coaja si taiati rezonabil, rosii cite 2, la fel, ardei gras, ceapa, masline, brinza feta cit mai multa, un pic de piper, ulei de masline, si otzet roshu..Se mai pot adauga bucati de alta brinza, sau sunca, de orice fel..Iese beton..Cam cum e salata greceasca adevarata..
Acuma, cind mai am pofte imi fac un piure din fulgi de cartofi, iese repede, cu pui, si salata de muraturi, sau ceva..LE mai combin, mai adaug si piine, ca e satioasa, sau altele, ce mai gasesc prin frigider..
Acuma imi fac o ciorba de pui cu legume, si smintina..Sper sa iasa suficient de buna pentru o joi dupa-masa:)) Ieri am papat o pizza rezonabil de buna, si am baut cola cu 0 calorii..
Na acuma, fiecare cu ce-i place..Dar trebe tinut cont si de cite calorii bagam in sistem, ca nici sa ne indopam ca porcii nu merita..Sau sa bem ca ei..Toate cu moderatzie..Ca e mai sanatos, si mai de drum lung:)

No comments:

Post a Comment