Thursday, November 21, 2013

Spatiile vietii

Frumusetea si echilibrul e in detasare..In eliberarea de toate constringerile..In zbor..In viziunile de deasupra.. In relaxarea fata de spatiile care cauta sa-ti comprime fiinta..In eliberarea fata de toate variantele care cauta sa te lege de anumite nedeterminari, prin compromisuri impuse..
Frumusetea e in adevarurile pe care le accepti, si pe care le construiesti folosindu-ti energia fiintei..E in variantele imaginate de tine, si in timp..E ce percepi, ce simti, ce iti vine dimprejur, si, din care selectezi.. Pentru ca frumusetea e o varianta de lumi posibile, construita din parti din propriile tale viziuni..Din ce existi..
Viata e un amestec din amestecuri..Ca o traire paralela printre trairi paralele..Ca un ceva etern, regasit, si re-evaluat iar, si iar..Ca o plutire, ca o incercare de a intelege atitea variante de trecuturi..
Viata e un deja-vu de deja-vuuri..Un amestec de tot ce a fost, vreodata..Privit asa, ca si cind totul ar fi inceput chiar aici, si chiar acum..Privit de fiinte ca noi..Care stau pe o margine nestiuta de timp..

No comments:

Post a Comment