Sunday, November 24, 2013

Asteptari

Se mai intimpla sa se intimple, si sa se intimple iar, si asa aluneca lucrurile, dintr-o intimplare in alta, pina se intimpla iar o alta intimplare, dupa care observam ca de atitea intimplari s-a intimplat sa se schimbe ceva.. Si ne mai gindim de ce, cum, de ce atunci era, si acum nu mai e, si de ce dupa atita evolutie sintem aterizati fix in punctul asta..Adica fix..Nu mai la stinga, sau dreapta, nici mai sus, ori mai jos..
Si asta pentru ca, azi, cind lumea s-a complicat de ne-a inebunit pe toti, azi, totul e o suma de efecte speciale, de simulari, si rahaturi complicat si sofisticat ambalate..Decit..Azi conteaza forma..Fondul nu ne mai trebe..Sa fie din cauza educatiei?
E mai frumos sa vezi lucruri intimplate mai demult, decit recente..Pentru ca, parca, e mai mult adevar acolo.. Mai multa substanta de viata..Mai multe trairi, mai multe idei, mai mult tot..Decit..In fine..
Atita decit..Nimic important..Doar melancolii si nostalgii la orizonturi..Si regrete traite pe cont propriu.. Acuma ca se duce toamna, pleaca si sperantele noastre cu pasarile calatoare, spre tinuturi mai pline de lumina si caldura..Decit doar..In rest, toate bune, si la vara cald..Ca o sa ne lipseasca..Ca daca oamenii sint de ghiata, macar de la natura asteptam ceva mai bun..In fine..Ne setam iar pe modul asteptare..Ca asta e, sintem obisnuiti..

No comments:

Post a Comment