Tuesday, November 12, 2013

Conformitati

Ne mai vin, uneori, intimplari..Care ne inconjoara cu atita nedeterminat....Care ne acopera cu nestiuturile lumilor..Cu amagirile bilciurilor din trecut..
Ne mai vin din trecut, atitea..Atitea amagiri..Iluzii..Atitea promisiuni rotunde si mari si calde, cit sa ne acopere toate vietile..Atitea variante de vieti cite ne putem imagina..
M-as elibera de tot..Ca si cum as vrea sa uit absolut tot..Decit..Sa uit toate caderile, ca sa..
Cred ca nu mi-e frica de ceva..De orice..Poate doar de prostie, si de agresivitate..In rest, nu cred..Pentru ca am vazut atitea..Nu ma mai impresioneaza altceva, decit sensibilitatea, si spiritul, unde este..Sau unde il pot gasi..Pentru ca, na, spiritul e altceva, alta traire, alta viata, alta fiinta..
Stii..Esti cinic, si trist, si oricum, detasat de tot..Esti departe de tot, si indiferent..Uitat, si uitind..Separat..
Prin fereastra se mai vad luminile rasaritului..Ca un fel de promisiuni ale unor iubiri ce se promit..Ca un fel de lumi ce vor veni..
Daca vom fi impreuna, ce ti-ai fi dorit sa fiu? Ce fel de fire? Ce fel de impliniri promise? Ce fel de om? Care sa fie cum?
Stii, eu sint mai conformist..Adica mai vad un barbat ca un barbat, si o femeie ca o femeie..Fiecare cu rolul lui propriu..Cumva..Si care, el, o cauta pe ea ca sa se regaseasca si implineasca pe el..Asa cum e..
Viata e amestecata..Plina de ezitari, si de conformisme..Ca de atitea alte..
Incerc sa vad lumea detasat..Cum pot..Printre asteptari..Gindnd la..Mai sint straluciri ce mai vin..Ma mai gindesc la ele..Ca la un fel de eliberari..

No comments:

Post a Comment