Tuesday, November 26, 2013

Idealuri si ideali

Ce frumos e in filme..Un el frumos se intilneste cu o ea frumoasa, asa, pur si simplu, se indragostesc tot asa, si ete na poveste de amor cu final peri-fericit..Ei, amindoi sint si destepti, si sensibilo-fini, si extraordinar de indrazneto-meditativo-artisti..Un fel de fiinte de alea ultra-deosebite care sint doar prin carti..Sau filme..
Asa, si, cum ziceam ete-te intimplare ca el o iubeste pe ea pen'ca s-au intilnit aaaaaaabsolut din pura intimplare 100%, si s-au descoperit unul pe altul printr-un dialog cu fraze bine elaborate si puse la momentul oportun..Ceee frumoooos..Beton de beton de frumos..
Chestia e ca, in viata asta imbecila prin care trecem, nu ni se intimpla sa fim ca unul din personaje, si cu atit mai putin sa intilnim perechea care sa ne semene..Deci care-i smecheria? Ne uitam la filmele alea ca sa ne inchipuim si noi ca sintem ca eroii de acolo, fiind constienti ca ne amagim? Sau stim deja ca ce e in film e pura fictiune, si il vedem doar asa, de distractie? Sau mergem doar ca sa vedem actori frumosi care se misca si vorbesc frumos? Poate ca da, poate ca toate la un loc..Adica ne place sa fim mintiti frumos, si, pornind de la minciuna, sa ne imaginam multe..Poate ca merita..Poate ca doar asta merita..Sau or mai fi si altele..Cind le gasim o sa scriem despre ele..

No comments:

Post a Comment