Sunday, August 11, 2013

Note de Septembrie

Imagineaza-ti lumea toamnei care va veni..Lumea unei tinereti ce e atit de trecatoare..
Toamna e o venire a unei treceri..E un firesc al lumilor..Un timp al unui gol din suflet, pe care ti-l umpli cu amintirile unor alte anotimpuri..
Stii, uneori, pe foaia alba a vietii, nu prea stii ce cuvinte sa scrii..Pentru ca nu ai stiut, si nu ti-a aratat nimeni.. Ai cautat singur, ai experimentat expresii, ai scris ce ti se parea ca defineste fiinta ta, sau a celorlalti..Ai pus cuvinte intre cuvinte, ca sa vezi ce iese..Ai cautat secvente care ar putea exprima parti din tine..Ai incercat.. Ai esuat de cele mai multe ori..Asa, ca in viata..Ai incercat iar, si iar..Unele ti-au reusit, dar, cele mai multe au fost esecuri..Lamentabile..Ca niste trairi neexprimabile bune de cosul de hirtii..
Vezi tu, fiinta ta e identica cu celelalte..Incerci sa urci in acelasi tren in care urca toti cei care vor succesul..Si care incearca..Esti o varianta, dintre multe..
Ramine sa iti imaginezi o lume..A toamnei, care va veni..Cu un domn Septembrie ca diriginte..Care te va scoate la tabla, si iti va da note..Pentru ce ai fost..Si pentru ce, asumativ, vei fi..

No comments:

Post a Comment