Wednesday, August 21, 2013

Lumea lumilor

Ca sa redai sclipiri autentice in scrierile tale, trebuie sa te confunzi-scufunzi in lumile proprii..Sa te duci in adincuri, si sa scoti de acolo ce crezi ca e mai adevarat..Sa le aduci la suprafata, sa le cureti, sa le dai straluciri, si sa le asezi intr-o ordine stiintific-simbolic-elaborata.. Sa le ordonezi in asa fel ca sa fie usor inteleasa, de toti..De toate constiintele de acum, din lumea in care chiar existi..
Ca sa existi, iti traiesti trairile.Dar ca sa te arati cine esti iti trebuie sa te detasezi de toate vietile tale, si sa expui, intr-o ordine clara, tot..Sa te descompui in trairi credibile..Pentru ceilalti..Sa arati intr-o ordine limpede tot ce te-a facut sa fii..Ca intr-un muzeu al fiintei proprii..
Stiu, ceva dincolo de ce e acum, exista, inca, in tine..E firesc..Pentru ca fiinta ta isi depaseste, continuu, limitele..Si exista..Si este, si devine, tot timpul..
Acum e un timp pe care il simtim..Ca si cum l-am privi, imprejur..Cu tot ce e, si ne inconjoara..
Stii, cind privim, avem un sentiment ciudat..Ca si cind am cauta sa descoperim o substanta nestiuta a lumilor dimprejur..A tuturor lumilor..Substanta misterioasa a fiintelor celorlalti..Care au fost, si, care, posibil, ar putea fi..

No comments:

Post a Comment