Thursday, July 31, 2014

Libertatea permisa


Vezi, noi sintem suflete pure, care se plimba, asa, liber, ca si cind nu ar exista gravitatie, sau timp..Suflete care trec peste toate spatiile, si timpurile..Suflete care cauta ceva, nestiind ce exact, si care isi continua drumul..
Noi cautam ceva ce nu stim exact, pentru ca nu ne-am definit, inca..Noi mergem inainte, observind tot ce ne este imprejur..Privim..Nu stim ce privim, si nu intelegem cum privirile noastre cauta ceva nedefinit in lumea asta complicata..Pentru ca privim ca sa intelegem cum privim, deocamdata..Raminind intr-o asteptare a lucrurilor ce vor veni, si, care, stim foarte bine ca ne vor schimba fiinta..
Dar, toate cele ce vor veni se vor baza pe felul in care privim, acum..E simplu..Noi, si tot ce exista.. Noi fiintele constiente care cauta un sens in ce vad..Noi oamenii, de acum, cu ce sint, cu sint capabili, si cu tot ce isi doresc, ca entitati, printre celelalte entitati care sigur reactioneaza asa ca noi..Noi, ca firi, si oameni reali..
Vezi tu, lumea ne acopera pe toti, si incearca sa ne supuna..Si asa a fost intotdeauna..Iar noi am ramas, intr-un fel, parti din toate variantele, care au avut curaj sa se exprime..E frumos..
Vezi tu, sintem liberi cit ni se permite..Pentru ca ideea asta de libertate e un teatru frumos, jucat de specialisti..Noi vom fi liberi cind si societatea va considera ca meritam cu adevarat asta..
Noi sintem liberi, pina atunci, sa credem ca avem ce meritam..

No comments:

Post a Comment