Saturday, July 5, 2014

Idiotenii

Fluvii de fluvii de cuvinte care sa ne acopere tot..Pe care sa le spunem, si care sa ne protejeze fiintele..Care sa ne inconjoare cu certitudini..Pentru ca le spunem, sau le primim ca un fel de acoperire a fiintei..
Nu ma mai gindesc la cuvinte, asa cum ma gindeam inainte, pentru ca am vazut ca pot fi ceva, ca un altceva care sa protejeze un gind, sau o sperantza..Fara acoperire..Si le mai vad ca un sir de promisiuni transparente, spuse, asa, ca la bilci..
Pentru mine cuvintele au o incarcatura serioasa..Le cred, pentru ca e natura mea asa..Dar am vazut ca in social, ele, cuvintele, sint facute doar de umplutura..Si asta nu e corect..Adica nu incerci ca sa ma pacalesti pretinzind porcarii, pentru ca nu sint asa un naiv..Daca imi spui ceva, atunci si faci ce ai promis..Altfel te transformi intr-un cretin..Si eu nu prea discut cu genul asta..
A ajuns o moda sa se debiteze enormitati, si toti sa pretinda ca le pot crede..E posibil sa functioneze, la cretini..Dar nu la mine..
Ma uit uimit la in ce hal de timpenii pot deveni credibile pentru ne-educati..Si cum incearca toti disperatii sa vinda iluzii prostilor..Hai sa nu exageram..Si nu stiu cum ma pot confunda multi cu un fel de idiot, care chiar sa le raspunda la mesajele lor puerile:))
Mai nene, eu sint inginer..Cam cum sa te cred daca nu ai argumente?:)) E bine..O sa evoluam daca asa am pornit, spre o lume, oho, ceva neimaginat inca..

No comments:

Post a Comment