Sunday, July 27, 2014

Lumea de dupa


Lumea asta e o combinatie atit de complicata, de curbe..Care se amesteca intre ele, asa cum nu ti-ai fi putut imagina..Lumea e un amestec de forme ce se proiecteaza pe retina, cu toate variantele proprii, de lumini, culori, si umbre..Ca sa ne construiasca, in minte, lumi posibile..
Vezi, de multe ori uiti de tine, si de omul real. cind te duci intr-o cu totul alta experientza..Pentru ca te proiectezi intr-o alta realitate..Ce faci e doar sa privesti, si sa analizei cum totul e altfel de cum ti-ai fi imaginat ca ar putea fi..Si compari totul imediat, ca si cind ai analiza o varianta de laborator, observata prin instrumentele optice..Ca si cind ai sti ca ceva e incadrabil in variantele invatate demult..Cu diferentze mici de la observatiile standard..
Sintem fiintele care vad, si gindesc in tot felul de variante dinainte determinate..Si care stiu sa analizeze toti parametrii..Pentru ca stim sa simtim ce e real, intre variantele pe care le stim dinainte determinate..
Stiu ca multi interpreteaza parametrii astia in felul lor, si dupa cum ii duce mintea..
Ma uitam la cum vede lumea ce se intimpla, si interpreteaza..Bai nene, ca inginer ai in minte toate variantele posibile, si tot, in ansamblu, pentru ca stii cum se poate schimba tot, si stii cam tot..Doar ca nu le spui, pentru ca le gindesti, si le simti..Ai tot ansamblul descris, si detaliat..Pentru ca e responsabilitatea ta..Ca sa fii acolo pentru a gasi solutii posibile la alternative..
Vezi, lumea e frumoasa pentru ca e asa cum e construita..Spatiile ne sint imprejur, si totul e o varianta a fiintei..
Ce frumos e sa fim asa cum sintem..Ca fiinte care isi privesc variantele de prezent, si de viitor..
Inainte e o alta lume..

No comments:

Post a Comment