Friday, February 15, 2013

Valentine's

Lumea ori e in extaz, ori in dezgust, vad, ca e Valentine's..De parca ar conta..
Dom'le, e simplu..O sarbatoare e ceva asa, social..O data din calendar, in care, societatea aniverseaza ceva.. Nu stiu ce..Dar ceva..Si noi ne bucuram, si sintem altfel..Adica avem si costum special, si zimbete, si vorbe dragutze, si mimici de copii naivi, si gesturi teatralo-comice, si sinceritatzi ridicole..Ma rog..
Avem la vedere un eu, care sa aduca, pe viu, o parte adevarata, si sincera, din noi..Ce e rau in asta? Doar astia sintem, cu bune, si rele..
Si ne aniversam, cumva, pasiunile, zilnic, prin felul nostru de a fi..Cred..Ca doar nu ne transformam peste noapte, si devenim niste amantzi fabuloshi exact in ziua de Valentine's..Na..Ca doar nu sintem robotizatzi si setatzi a deveni altceva, la data fixa..
Mie mi se pare Valentine's o zi incredibila..Bine, fie si ca e venita trans-oceanic, cumva..Dar e..Si aici, si acum..Acum, mai ales cind in lume se propaga prostia si sinistro-scirboseniile sub toate formele, prin media, in special..In lumea asta, in care apocalipsele sint aproape zilnice..
E simplu..Am inghitzit atitea anotimpuri apocaliptice, ca ni s-a acrit..Si vrem ceva simplu, placut, direct, si spus din suflet..Fara ipocrizii si rinjete..Ceva pentru eul nostru atit de sensibil..
Nu crezi ca meritam si noi o zi pentru a celebra iubirea? Oricare ar fi acea zi?
De aia spun, hai sa uitam, sa ne amintim de ce a fost atit de frumos, si sa celebram asa cum am facut-o si de Craciun..Sa ne mai amintim ca nu sintem singuri, si ca meritam o picatura de iubire..Cit de mica, dar fabulos de adevarata..Sa iubim, ca, altfel..

No comments:

Post a Comment