Sunday, February 24, 2013

Think

For whatever they tell ya, never trust blindly..Keep your eyes wide open, and your mind as sharp as always.. Go again, further, towards what you think is worth, for you, and the hopes grown inner you..Take the steps that you, only, think you can manage..Otherwise, the risks are not worth..

2 comments:

  1. Nu stiu daca am inteles foarte bine subtilitatea celor rostite aici... este adevarat... cu o singura observatie... sa nu devenim paranoici... Adica cred ca trebuie sa avem si incredere in oameni... desigur fara a ne abandona cu totul increderii in ei...

    ReplyDelete
  2. Bine, paranoia poate sa apara in legatura cu orice, daca nu ne re-echilibram, din timp in timp..Dar aici e vorba despre jungla sociala, si de atacurile bipezilor, care par mai mult sau mai putin prietenosi..Sau de manipularile acelorasi tip de finite, la fel de capabile..Am avut destule experiente neplacute, si de asta am zis..Sa fim foarte atenti la orice, asa cum sint si animalele, in jungla..Pentru ca nu stii niciodata cine se ascunde in spatele unui copac/cladiri, sau al unei masti..

    ReplyDelete