Saturday, May 16, 2015

Zebra intrebarilor

Tristetile ne seamana, pentru ca sint ale noastre, proprii..Si ele au in ele si un miez de optimism, ba chiar de veselie, ca altfel n-ar fi tristetzi, ci orice altceva..Cel putin asa le vad eu..Tristetzea e ca zebra care te face sa te intrebi daca e neagra cu dungi albe, sau alba cu dungi negre..Na..
Ca in viata, cum spuneam, tristetzea si optimismul sint amestecate in doze diferite, dar ele co-exista tot timpul:)..Si ca sa nu fie dubii, citeva exemple de veselie pura Walking on sunshine, Bamboleo, or Tell it to my heart cu damn beautiful vocalists..Astept Eurovision, o yeah.

2 comments:

  1. Fain Eurovisionu.. Mi-a placut Estonia, Grecia si Belarus. si cracii interpretei cu numarul 16:). Pacat de Olanda: piesa buna, nu la fel de buna insa si vocea... Romanii : simplii, profunzi, sensibili :) :) :) Iieeeeee ! Calin Gruia a parut putin cam emotionat la inceput, la primele doua versuri, insa si-a revenit rapid.
    apoi la cată presiune pa capul lor...

    ReplyDelete
  2. N-am vazut cracii:)), ca daca-s fara stil, pot sa apara si nude (daca arata bine, totusi, trecem cu vederea)..Tin minte Grecia, Portugalia, sau Spania, Anglia, Albania (foarte buna piesa), si inca..Foarte frumos showul, o explozie de veselie si arta, scenele alea uriase, ecranele, jocurile de imagini, oooo, fabulos modernismul asta, te face sa te simti cosmic:)
    Foarte buna piesa romaneasca, cum zici, simpla, sensibila si profunda, bravo, asa da..Puteau sa mai lucreze la prezentarea video, era prea simpla, parca, dar piesa e exceptionala, sincer..Si au interpretat-o beton..Pentru mine ei sint cistigatorii, clar..
    O, da, e o presiune enorma acolo, cind te gindesti citi ochi se holbeaza la tine..

    ReplyDelete