Thursday, May 28, 2015

Energia fiintelor

Lumile au plutit un timp, printre galaxii..S-au umplut de luminile culorilor sorilor rataciti, si-au construit din energii fiintele, si au continuat sa zboare rotit..Apoi s-au asezat pe o planeta mica, si-au luat valurile eterice, si au lasat fiintele energetice sa isi continue drumurile..
Planurile s-au schimbat cu repeziciune intre ele..Schitele au aparut spontan, s-au translatat, au aparut forme 3D care s-au combinat rapid construind roboti din ce in ce mai complicati..Energiile fiintelor i-au invadat, si au inceput sa adune forme, si sa le imbine..Au aparut masini rapide care aduceau materie, si o transformau.. Au aparut cladiri, strazi, orase, tari, continente..O civilizatie intreaga inventata de robotii fiintelor energetice..Apoi unii roboti si-au dezvoltat personalitatea..Au inceput sa se lupte intre ei pentru putere..A fost un razboi absurd, care a urmat..Pentru ca s-a distrus tot..Si a coborit vidul cel  intunecat, peste ruine..
Fiintele energetice care au supravietuit au chemat valurile eterice salvatoare..S-au acoperit iar cu ele, si au plecat..Planeta a ramas la fel de pustie, ca la inceput..
Se spune ca unele expeditii au descoperit lucruri interesante ale acelei civilizatii..Urme ale unor lumi temporare, care au fost acolo, cindva..Si asta a facut sa se extinda cautarile pe mai departe..Unde oare sint acum acele misterioase fiinte?

No comments:

Post a Comment