Monday, April 28, 2014

Media si evolutia

Lumea evolueaza, evident..Ce era ieri valoare, azi e o chestie depasita moral..Si asta se vede in toate, dar, parca, mai mult in ziare si tv-uri..Acuma nu se mai cauta chestiile logice, interesante, noutatile, povestile cu oameni deosebiti..Ca nici nu se mai uita nici dracu la alea..Nooo..Azi la tv-uri e pe baza de dileala..Ca fiintele alea care apar tre'sa fie cit mai fonfi, gijiiti, stridenti, peltici, bilbiiti, diformi, gretzoso-scirbosi (daca po'sa zic asa), autistici (daca po'sa zic iar), flecaro-stupizi cit sa plictiseasca si pietrele, si, evident, cretinopato-mutantzi..Cica astia is de mare success, si lumea pe ei vrea sa-i vada in tot felul de cvasi-showuri de alea sa iti intoarca stomacul pe dos, si sa-ti pierzi optimismul si pofta de mincare pe cel putin 24 de ore..Mutanti, de aia de sa semene mai degraba cu extraterestrii..
Mai demult CTP spusese ca vrea sa scrie ceva care sa-l faca pe cititor sa se simta nasol, si sa intoarca privirea, pentru ca nu mai poate citi..Se pare ca ziarele si tv-urile de stiri se straduiesc, si sint foarte aproape sa realizeze asta..Buna treaba..Acuma na, ce mai poti pentru ca sa zici..Mult success, si faliment placut..

1 comment:

  1. PS Nu toata media e asa, e adevarat. Dar o parte covirsitoare din ea chiar e asa, si vina nu e a lucratorilor, ci a sefilor, ca aia-s cu probleme..Ca mai toata Romanica, ca e si media una din institutiile care nu functioneaza..De fapt, serios vorbind, in realitate functioneaza vreo institutie, sau e totul o facatura ca sa acopere hotia masiva si eficienta? Aia e intrebarea..In fine, daca poporul accepta asta, probabil ca are o motivatie, sau ceva, ca eu nu-mi dau seama..

    ReplyDelete