Sunday, April 13, 2014

Incercari acceptate

Evolutia se bazeaza pe contradictii..Pentru ca e o lupta a impunerii unor logici, care mai de care mai diferite.. Care se bat, de multe ori cap in cap..
Iar logicile astea sint ale unor stiinte..Sau ale unor suflete..Sau ale sufletelor unor fiinte concrete, ce au trait, sau mai traiesc in lumile noastre accesibile..
E bine, ca putem observa, si gindi tot ce ne inconjoara..Si ca traim, asa, ca sa ne manifestam, asa, si cum sintem, si gindim, si simtim..
E frumos ca ceea ce sintem, ni se pare, de multe ori, la o infinitate distanta de ce sint ceilalti..Si ca plutim, pe deasupra, observind, explorind, si cautind intelegeri..Asta ne da sperante noi, uneori..Alteori ne face sa regindim tot, ca si cind am sti ca, reconstruind in noi lumile intelese, reconstruim toate lumile posibile.. Asta daca si ceilalti ar face acelasi lucru..
Nu stiu, noi traim acceptind, asa cum speram la acceptari..Si continuam..Dupa multe nereusite invatam, iar, sa continuam..Si sa acceptam, dar si sa continuam..Ca si cind am lua-o de la inceput, iar, si iar..Cu toate..

No comments:

Post a Comment