Thursday, April 10, 2014

Codurile fiintei

Cred ca toti sintem dependenti de amor, pentru ca e in profunzimea fiintei noastre, scris asa, de la inceputuri.. Doar ca e scris, parca-codat, si descifram destul de greu textul initial..Dar el e acolo..Il stim, il simtim, il credem, dar nu reusim sa-l descifram, pentru ca nu stim codurile chiar atit de bine..
Traim invatind..Cautind sa explicam ce e lumea..Si cautind sa ne intelegem si pe noi, in acelasi timp.. Ajungem la unele intelegeri, dupa care cautam alte, si alte intelegeri, acumulind informatii..Cautam, filtram, analizam, ca sa obtinem din atitea tone de date, o picatura de intelegere..Asa..Simplu..Si ne scufundam in toata munca asta cu speranta ca ce va veni va fi o alta etapa a vietii noastre..Ca vom pasi inainte, si vom reusi sa ne construim alte determinari..Asa, simplu, si firesc..Cum e tot ce e atit de important..
Totul e in fiinta proprie..Poti fi genial, sau mediocru, daca tu alegi asta..Nu e nimic miraculos, totul consta in munca pe care o duci doar tu, cu tine..In vis, in speranta, si in vointa pe care o pui doar tu, ca sa-ti depasesti conditia, oricare ar fi fost ea..
Sintem, si devenim ce putem..Daca reusim sa descifram acele coduri, din noi..Ale fiintei nestiute, in toate incifrarile ei..

No comments:

Post a Comment